Dr. Adrian Costenco

PLASTISCH CHIRURG

Dr. Adrian Costenco

Dr. Costenco is een ervaren plastisch chirurg, met een uitzonderlijk talent om zeer gecompliceerde esthetische/plastische operaties succesvol uit te voeren met een mooi resultaat. Zo behandelde hij een patiënt met Palpebral Ptosis (hangend ooglid) aan éé n oog met een door hemzelf ontworpen behandeling. Hij heeft het leven van deze patiënt compleet veranderd met een fantastische resultaat.

Dr. Costenco is uiteraard ook een specialist op het gebied van injectables en anti-aging technieken en heeft zijn natuurtalent op het gebied van Plastische chirurgie en Injectables gecombineerd met de allerbeste internationale training om zodoende éé n van Europa’s beste chirurgen te worden.

Dr. Costenco wordt vaak uitgenodigd voor diverse medische televisieprogramma’s, omdat zijn resultaten verbluffend te noemen zijn. Hij is net als onze andere plastische chirurgen lid van ISAPS. Uiteraard beschikt hij ook over een Nederlandse BIG registratie en RGS accreditatie om als plastisch chirurg actief te kunnen zijn in Nederland.